Pokloni za učesnike konferencije

Naš Beograd, poznat i kao ,,kapija Balkana” i ,,vrata srednje Evrope’’ oduvek je privlačan za goste, ali ne samo zbog svog geografskog položaja, već i kao velikodušni i srdačni domaćin šeretskog osmeha uvek rad i spreman da okupi i ugosti posetioce kako iz regiona, tako i sa udaljenijih krajeva sveta.

Stoga i ne čudi što je Beograd sve češće mesto na kom se održavaju mnogi poslovni događaji, konferencije, seminari itd. Organizacije koje planiraju da upriliče slična okupljanja, bilo da su internacionalnog ili lokalnog karaktera, u timu Concept Beograd imaju pouzdanog partnera.  Pokloni iz Beograda ili pokloni iz Srbije uvek su lepa tema.

poklon_za_konferenciju_concept_beograd-
 PowerTech konferencija 2023. u Beogradu

Divno je gostima i učesnicima poslovnog okupljanja poželeti dobrodošlicu kroz prikladno osmišljen poklon i na suptilan način pojačati svest i preneti poruku o temi skupa! Tu smo da se, zajedno sa organizatorima,  pobrinemo da pokažemo tradicionalno gostoprimstvo učesnicima, kao i da sa sobom odnesu i originalni poklon I podsetnik na učešće, razmenu i druženje!

Ponosni smo na brojne reakcije na poklone za učesnike promocija, seminara i konferencija koje je osmislio i osmišljava tim Concept/Beograd. Sjajno je saznanje da kreiramo poklon koji je toliko upečatljiv da će ga učesnik bez dvoumljenja staviti u svoj prtljag i poneti sa sobom priču o događaju u kom je učestvovao!

P.S. Naravno, poklone za učesnike seminara, konferencija, poslovnih promocija i korporativnih događaja pripremamo tako da ostanu otporni na izazove putovanja, avionskih kontrola i tumbanja!