Concept  darivanja

Pokloni i darivanje – oduvek aktuelni, bilo da su naša nasušna potreba da neverbalno izrazimo emocije, ili odraz finih manira da izrazimo poštovanje, zahvalnost ili pak da ukažemo na ono što umemo i znamo. Nesporno je da su i pokloni medij komunikacije, i to vrlo moćan.

Šta lepše prenese tananost naših emocija prema dragom i poštovanom biću do darivanja onog što rezonira sa dušom, željama, energijom i potrebama primaoca? Pokloni su rečiti čak i kad se daruju bez ijedne izgovorene ili pak napisane reči.

Masovno tržište obiluje poklonima, neretko generičkim i predvidljivim. Priznajmo da ostajemo ravnodušni prema (svim) onim déjà vu poklonima koje ovlaš raspakovane i prepoznate ostavljamo po strani i istog trena im namenimo ne baš dostojanstvenu sudbinu daljeg kruženja. Međutim, nikada nismo ravnodušni ni imuni na iskrenu pažnju i posvećenost. Za fino, promišljeno, suptilno i autentično darivanje, neophodan je Concept.

Concept -darivanja-001

Zašto je Concept nepogrešiv izbor kako za lične tako i za korporativne poklone? Zato što umemo da saslušamo, čujemo i oslušnemo vaše želje i potrebe svesni da su primaoci poklona posebni, da zaslužuju predano osmišljene i izrađene poklone koji odražavaju njihovu ličnost i kreirani su „samo i baš za njih“.

Tako koncipirani pokloni sjedinjeni od najfinijih i pažljivo biranih i odabranih elemenata nose snažnu poruku, stvaraju jaku vezu i pokazuju koliko nam je stalo do naših prijatelja, srodnika, partnera, saradnika, kolega, zaposlenih i svih onih koje darujemo.