Posebni pokloni

Posebnost i osobenost. Želja da opstajemo van klišea i ustaljenih formi. Želja da nas prepoznaju kao drugačije. Sveprisutni trend i narativ posebnosti nije zaobišao ni zahteve u kulturi darivanja.

Posebni naručioci poklona za posebne prilike zahtevaju posebne poklone. I naravno, mi, Concept Beograd, ih osmišljavamo sa posebnom pažnjom svesni da je poklon poseban i autentičan samo ako suština diktira formu. Radujemo se da odgovorimo na potrebu naručioca poklona da primaocu na taj način iskaže emociju i želju da mu pokaže koliko ceni njegovu posebnost.

Sa osmehom i zadovoljstvom se prisećamo sa koliko radosti smo prilikom lansiranja novog proizvoda u jednoj kompaniji i nagradne igre upriličene tim povodom osmislili poseban poklon za pobednika.

Zatim, jedan poseban saradnik našeg klijenta, inače veliki ljubitelj gastro kulture jednog naroda, je dobio poseban poklon – korpu sa tamošnjim delicijama (odaćemo vam tajnu da je jedan od sastojaka doleteo iz matične zemlje tek koji sat pred isporuku).

 A, priča koje se rado sećamo je i priča o jednom menadžeru koji se nakon perioda službe vratio nazad u Švedsku. Vratio se sa proizvodima iz zemalja regiona za koje je bio zadužen, sa jednim lokalnom proizvodom proizvedenim u godini njegovog rođenja… A, sve to je bila spakovano u stoličicu švedskog brenda koja se vratila na adresu sa koje je ponikla. Panta rhei na delu!

Ponosni smo na posebne poklone koje smo radili za kompaniju Cirekon u saradnji sa kompanijom Soma, koji su uradili kutije od inovativnog biomaterijala od gljiva.

Posebni pokloni-001

Lepo je učestvovati u darivanju posebnih ljudi. Posebno zato što posebni ljudi najčešće nisu ni svesni svoje posebnosti.

 “Svi se pitaju kako da budu posebni, niko da poželi da bude običan. A biti običan, izgleda, postižu samo posebni”. Patrijarh Pavle