Pokloni za zaposlene

Na poslu provodimo značajan deo našeg vremena, a poslovne obaveze nam neretko diktiraju i celokupan životni tempo. Odnos zaposlenog i poslodavca je slojevit, dvosmeran i oduvek aktuelna tema.

Svaki zaposleni koji se oseti vrednim i cenjenim, uvek uzvraća većim stepenom lojalnosti, posvećenosti i profesionalizma u obavljanju poslovnih dogovora. Stoga, nesumnjivo je da korporativno darivanje i pokloni za zaposlene imaju istaknut značaj za funkcionisanje kolektiva, firme, kompanije ili korporacije.

Korporativni pokloni za zaposlene-002
Poslovni pokloni za 3lateral, Mak System I Digitec galaxus

Primanje poklona podstiče i motiviše zaposlene, podiže radni moral, povećava poštovanje prema poslodavcu i pojačava osećaj pripadnosti korporaciji.

Divno je sarađivati sa poslodavcima i kreirati poklone za zaposlenePovodi su razni, bilo da su kalendarski i praznični,  bilo da su lični – od sticanja novih akademskih zvanja, preko poklona za rođendane, sklapanje braka, poklon za rođenja deteta, malih i velikih jubileja, pa sve do poklona za odlazak u penziju.

U okviru poklona za zaposlene, neretko se kreiraju i šaljivi pokloni za kolege. Zanimljiv primer u toj kategoriji darivanja je pojava da se kolega prvo daruje šaljivim i potpuno netipičnim poklonom, a da neposredno posle efekta iznenađenja i neverice usledi i prigodan i politički korektan poklon.  

Pokloni za zaposlene, osmišljeni od strane tima Concept Beograd, na osnovu dobijenih smernica, su neverbalni izraz poštovanja i posvećenosti poslodavca, tople radne atmosfere, timskog duha i zajedništva!

Korporativni pokloni za zaposlene-003
Novogodišnji pokloni za zaposlene Teatra na brdu, osmomartovski pokloni za koleginice Fishingbookera